Öjersjökyrkan

Öjersjökyrkan är en samarbetskyrka i Furulunds församling i Partille pastorat i Göteborgs stift. I Furulunds församling finns två samarbetskyrkor: Furulundskyrkan och Öjersjökyrkan. De två utgör tillsammans faktisk Sveriges enda samarbetsförsamling! Det är unikt och riktigt bra! Om vi får säga det själva…EFS och samarbetskyrkan präglar vilka vi är som kyrka. Läs gärna mer om vad EFS och samarbetskyrkan är för något under fliken Om kyrkan.

Till Öjersjökyrkan är gammal som ung välkommen. Se vårt program i kalendern på Svenska Kyrkans hemsida (tillfället ur funktion). Vi firar gudstjänst varannan söndag kl 11. Se schema nedan.

Vill du veta mer om vad som händer prenumerera då på vårt Nyhetsbrev genom att fylla i din adress längre ned på sidan.

Följ oss gärna på Facebook eller Instagram, eller varför inte lyssna på våra predikningar.

Frivillig i Öjersjökyrkan

Mycket av arbetet i Öjersjökyrkan sker genom insatser av frivilliga. Alla som är intresserade av att hjälpa till är välkomna. Frivilliginsatserna koordineras av EFS i Furulunds församling. Vill du vara med kontakta någon i arbetslaget eller maila styrelsen @ efsfurulund.se.

Just nu behöver vi hjälp med:

  • Bild/ljud i gudstjänst, ratta ljudet och växla bilder under gudstjänst
  • Kyrkkaffet, hjälp till och koka kaffe och fixa fika
  • Kompisklubben, ledare för små och stora barn

Titta gärna på schemat nedan och hör av dig till en styrelsen @ efsfurulund.se om du vill vara med och hjälpa till! Du kan också skriva in dig direkt på schemat genom att klicka här!

Gudstjänst

Mässa, varannan söndag klockan 11:00

Gudstjänst med lovsång, predikan och nattvard. Ofta finns det även möjlighet för förbön innan gudstjänsten. Under gudstjänsten finns Kompisklubben för alla barn från 3,5 år och uppåt. Kompisklubben har vanligtvis 3 grupper, en för mindre barn 3,5-6, en för 6-9 år och en för 9 år och uppåt. Kyrkfika med korv eller dylikt till barnen serveras efter gudstjänsten till självkostnadspris. Se vår kalender för kommande gudstjänster.

Öppen himmel

LOVSÅNG • TILLBEDJAN • FÖRBÖN • UNDERVISNING Välkommen till Öjersjökyrkan kl.19.00 en torsdag i månaden. Se vår kalender för information.

Barn & unga

Öjersjökyrkan ung

Se vad som händer på Instagram

Scout

Välkommen att vara med på scout i Öjersjö scoutkår! Vi har vår bas i Öjersjökyrkan och träffas oftast i den vackra naturen utanför kyrkan. Vi kör scout varje onsdag kl 18-19:30. Se mer info på Öjersjö Scout.

Nyhetsbrev

Prenumerera

* indicates required

För att kunna prenumera på vårt nyhetsbrev behöver vi spara din epost adress. Klicka nedan för att godkänna att ditt namn och epost sparas enbart för att kunna skicka nyhetsbrev till dig.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices.

Intuit Mailchimp