Angående priser för lägret 2024

Utifrån förra årets utvärderingar, där det framkom att flera tyckte att lägret var för dyrt och samtidigt ansåg andra att maten och login var för enkel, kommer här följande återkoppling:

För det första vill vi tacka dig för att du delat dina ärliga åsikter!Vi vill understryka att vi gör allt för att hålla nere priserna så mycket som möjligt, därav bjuds det på mat i samma klass som förra året med den förbättringen att kocken, som tidigare brukat ordna med maten under lördagarna, nu också gör det på söndagen! =ingen grillkorv och potatissallad till lunch som tidigare år, utan bättre mat!

Efter förra årets läger visade det sig att vi gått plus. Därför har vi trots ökade kostnader för logi, el och mat, beslutat att behålla fjolårspriset för vuxna, samtidigt har vi glädjande nog, kunnat sänka priset för barnen (ungefär 100 kr) och kan erbjuda ett ännu billigare pris (500:-) för ungdomar och studenter i Sjöstugan 4 & 6!

Vi hoppas att innehållet av gemenskap, lovsång, undervisning, upplevelser och gudstjänster väger upp enkelheten i det övriga.

Vi gör denna festhelg tillsammans!